Home INFO

INFO

door Ramona

RamonaNieuwenhuisen La Vie en Rose

INTERESSE OF MEER INFORMATIE:
Heeft u interesse in een kunstwerk, in een samenwerking of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op of mail naar: info@ramonanieuwenhuisen.nl of telefonisch: +31 (0)6 271 72 321

GELIMITEERDE OPLAGES:
De werken worden uitgebracht in gelimiteerde oplages. De hoogte van de oplage verschilt per werk, deze is te vinden bij de informatie per werk op deze website. Ieder werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, welke is genummerd en gesigneerd.

MATERIAAL:
De werken worden digitaal ontworpen d.m.v. verschillende technieken. Vervolgens worden deze naar een fotolab gestuurd waar de werken geprint worden op een plaatmateriaal, zoals dibond, linnen of aluminium. De werken worden voorzien van een matte of glanzende finish en ophangsysteem. Optioneel kunnen de werken in een baklijst geleverd worden.

PRIJZEN:
De prijzen van de werken staan niet op deze website vermeld. De prijs van een kunstwerk is afhankelijk van de afmetingen, het materiaal en de oplage. Wilt u een prijsopgave ontvangen, neemt u dan contact op

COPYRIGHT:
Alle foto’s en kunstwerken zijn het exclusieve eigendom van Ramona Nieuwenhuisen en vallen, ook na aankoop van een werk, onder dit copyright. De afbeeldingen, illustraties en inhoud van deze website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Ramona Nieuwenhuisen.