Home Nieuws Carnavalsposter ‘Vastelaovend in Limburg’ 2024

Carnavalsposter ‘Vastelaovend in Limburg’ 2024

door Ramona

Eíndelijk mag iedereen het weten! Een geweldig project waar ik in het diepste geheim aan gewerkt heb, maar het is zó fijn om het nu met iedereen te kunnen delen! Wat een prachtige opdracht ontving ik afgelopen september van de Provincie Limburg, De Limburger en de Sjeng Kraft Kompanei. Zij vroegen mij of ik het kunstwerk wilde maken voor de ‘Vastelaovend in Limburg’ poster 2024. Ik vind het een ontzettende eer dat mijn speciaal hiervoor gemaakte kunstwerk mag prijken op de carnavalsposter in iedere stad, in ieder dorp en hopelijk in iedere straat in Limburg om iedereen het Vastelaovend gevoel te geven! Hoe trots kun je zijn?!

Ik geniet nog na van vandaag, 22 januari 2024, de onthulling was zo bijzonder! En dank voor alle leuke berichten en mooie reacties die ik vandaag heb ontvangen, ik heb nog niet alles kunnen lezen, maar ik ga er de komende tijd heel erg van genieten!

Een speciaal woord van dank aan het team van Provincie Limburg, De Limburger, De Sjeng Kraft Kompanei, Ptah kunstadvies, Emile Roemer, Beppie Kraft en mijn gezin!

Bedankt en een hele fijne Vastelaovend Limburg!

Venlo, 22 januari 2024

 

Dit vindt je misschien ook leuk