Home Nieuws Toekan & Appelmoes

Toekan & Appelmoes

door Ramona

De afgelopen tijd heb ik weer aan een paar hele mooie opdrachten gewerkt. In het mooie restaurant Zest bij Van der Valk Hotel Venlo hangt sinds kort al mijn kunst, maar nu is ook de 1e verdieping met de grote congreszaal en vergaderzalen klaar. Ik mocht meedenken over wat voor kunst hier zou passen, wat zou aansluiten bij de namen van de ruimtes en heb 3 voorstellen in XL formaat gemaakt. De ruimtes zijn vernoemd naar typische ‘Van der Valk’ namen, zoals Toucan, Dame Blanche, Cherry en Appelmoes, hoe leuk is dat! De ontwerpen en visuals van mijn 3 voorstellen werden heel goed ontvangen en hebben we er afgelopen week ophangen!

Hier zie je de foto’s van de grote congreszaal ‘Toucan’ waar 2 toekan kunstwerken (van maar liefst 2×1,5 meter en 3×2 meter!) met de groene en gouden tinten die zo mooi in het interieur van het hotel passen. En de leukste uitdaging vond ik de ‘Appelmoes’! Uiteraard mét kers. En een subtiel toekan-patroon op het kommetje. Oftwel, kunst met een knipoog!

Kortom, neem eens een kijkje bij het compleet vernieuwde Van der Valk Hotel Venlo, het is echt prachtig geworden. En mijn kunst daar is voor mij persoonlijk dé kers op de appelmoes! 😉

Deze opdracht heb ik uitgevoerd in samenwerking met Ptah Kunstadvies uit Tegelen www.ptah.biz

Dit vindt je misschien ook leuk