Home Nieuws Floral

Floral

door Ramona

FLORAL Mijn nieuwste kunstwerk! Jaren geleden waren mijn eerste kunstwerken een serie van 3 bloemenvazen. Geïnspireerd door de Hollandse Meesters, maar dan in een heel modern jasje. Die serie is al een tijdje uitverkocht, maar na de afgelopen jaren diverse bloemportretten te hebben gemaakt, wilde ik graag weer een nieuwe serie met bloemenvazen maken. Mijn eigen stijl en sfeer heb ik door de jaren heen nog veel meer ontdekt en ontwikkeld en wat is het leuk om weer te werken aan zo’n mooie gestileerde bloemstillevens. De eerste van de serie van 3 is nu klaar! De andere twee daar werk ik de komende tijd nog even aan door, maar houd mijn socials in de gaten, dan zie je ze vanzelf voorbij komen!

Floral is een kunstwerk in een kleurenpalet van donkere én heldere kleuren en gouden details. Een moderne bloemenvaas met een knipoog naar de 17e eeuwse bloemkunstwerken en gecreëerd vanuit een combinatie van fotografie, fotobewerking en digitaal schilderen. Ook dit is weer een werk met veel verfijnde details. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt.

Floral is een fine art print op leertextuur, afgewerkt met een gouden signatuur en een zwart houten baklijst. Details over de maat, de oplage en de prijs vind je hier. Het kunstwerk is nu te zien en te koop, o.a. bij galerie Ptah kunstadvies in Tegelen. Wil je meer informatie over dit of één van mijn andere werken, of een vrijblijvende proefplaatsing, stuur me gerust een bericht.

RamonaNieuwenhuisen_Floral

Dit vindt je misschien ook leuk